+31(0)413 786 305 info@nah-products.com

Koekjes voor honden

Verm-X koekjes voor honden zijn gemaakt om dagelijks als traktatie aan de hond te geven: het Verm-X koekje dient als beloning én ondersteunt de darmhygiëne.

Vloeibaar voor honden

Maandelijkse kuur van 3 dagen, voor toevoeging aan het voer, ter ondersteuning van de darmhygiëne

Verm-X voor honden is verkrijgbaar als een innovatie en lekker koekje of als vloeistof die gemakkelijk aan het voer van de hond is toe te voegen.

Verm-X koekjes zijn gemaakt om dagelijks als traktatie aan de hond te geven. Dit betekent dat u geen andere snacks of beloningskoekjes meer hoeft te kopen: het Verm-X koekje dient als beloning én zorgt voor een voortdurende bescherming van de darmhygiëne.

Verm-X vloeibaar voor honden is een maandelijkse 3-daagse kuur om toe te voegen aan het voer. De vloeibare variant van Verm-X voor honden is ideaal voor gebruik door bijvoorbeeld kennelhouders.

Vaak wordt bij jeuk en roodheid bij de hondenpootjes alleen gedacht aan allergieën. Maar denk ook eens aan wormen:

Ancylostoma caninum, de zuiderelijke haakworm
Deze wormsoort is een van de meest schadelijke wormsoorten voor de hond. De larven dringen via de huid binnen, meestal via de onderkant van de poten, en migreren via het bloed naar het hart, naar de longen, naar de luchtpijp, naar de slokdarm, naar de dunne darm. In de dunne darm doen zij zich tegoed aan bloed en darmweefsel.
Een deel van de migrerende larven kapselt zich tijdens de migratie ergens in het lichaam in, en kunnen ongeboren pups tijdens de dracht al besmeten.

Honden kunnen een immuniteit opbouwen tegen deze wormsoort.

Symptomen:
Jeuk en roodheid bij de voetzolen, daarnaast zien we bloedarmoede, vermageren, minder eetlust, slijmerige donkere diarree

lees meer over wormen bij honden via deze link

Nick Thompson

Dierenarts

De honden zien er geweldig uit en ze lijken allemaal beter in hun vel te zitten. Hun vachten en conditie zijn absoluut verbeterd sinds het gebruik van Verm-X.

Noel Williamson

Hondentrainer